Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagadka ^^

maly10011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie k.... to metin2.pl >.<

Skile na P mam , bo gram tam dużo czasu i nie tylko stoje w mieście i oglądam sklepy ... Poza tym na tym serwerze jest 10 Instrukcji go G1...

Opublikowano

Ten dzik to jakieś "Dzikie Monstrum", a wilk "Potwór siedmiu królestw". Jeszcze jest jakaś bestia co się nazywa "Zwierze królów". Nie wiem skąd oni to wytrzasnęli ale jak dobrze pójdzie to za 7 lat będzie to na PL

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

@UP sam zes jak kon XDD nie no joke ;D Co do tematu to fajnie by bylo zobaczyc FuBu na dzikiej sfini XDDD

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

@UP

Nigdy tam nie grałeś , i tworzysz. Bujną masz wyobraźnie. Mam 21 lvl konia i dalej robić się nie da. Przywołuje je się jakimiś itemkami , nie znam nazwy , nie wiem z kąd można jes zdobyć.

Każdy inny "koń" jest na inny lvl odpowiednio 75,80,85,90 , i każdy dodaje inny bonus ( tak wynika z opisu). Domyślam się że chodzi o obronę odpowiednio 150,200,250,300.Domyślam się że jednym takim itemkiem można przywołać "konia" jeden raz , ponieważ są sprzedawane po 5 sztuk w paczce.

Opublikowano

Zaj*****e te... "konie" xD

Sam bym sobie na takim lewku pojeździł ^^

maly10011 tak w ogóle to na którym servie grasz? Bo ja na tym 1 w chunjo i jeszcze ani jednego gracza nie widziałem...

ver1.png
Opublikowano

@UP

Nigdy tam nie grałeś , i tworzysz. Bujną masz wyobraźnie. Mam 21 lvl konia i dalej robić się nie da. Przywołuje je się jakimiś itemkami , nie znam nazwy , nie wiem z kąd można jes zdobyć.

Każdy inny "koń" jest na inny lvl odpowiednio 75,80,85,90 , i każdy dodaje inny bonus ( tak wynika z opisu). Domyślam się że chodzi o obronę odpowiednio 150,200,250,300.Domyślam się że jednym takim itemkiem można przywołać "konia" jeden raz , ponieważ są sprzedawane po 5 sztuk w paczce

Tylko nie mow,ze ta paczka sprzedawana po 5 sztuk i bedzie mozna nabyc tylko z is .xD^^

A tak btw. masz moze linka gdzie jest jakiś opis z tym.

31454.gif

32641.gif

33072.png

33640.png

33581.gif

17683.jpg

3689.png

3799.gif

30384.png

Opublikowano

@2x Up

Gram na serwerze 1 , jinno. W chunjo nikt nie gra , wszyscy grają Shinsoo i Chunjo.

@UP

W IS nic nie ma , bo sprawdzałem , nowości brak. Koreańce sprzedają w sklepach. Jak znajde ten item to zamieszcze tutaj Sc.

Opublikowano

To jeszcze jedno mam pytanie czy ten item jest jakoś na stale czy na czas czy np. jesli sie dednie to wtedy znika i nie ma sie tego wilka.

31454.gif

32641.gif

33072.png

33640.png

33581.gif

17683.jpg

3689.png

3799.gif

30384.png

Opublikowano

To wyglada na cos na typ poty co daje +300 czegos i jest od 85 levelku ;] PS ;] Ladne eq i wgl masz tam

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

Fajnie by bylo jaky od 65 mozna by na tym jezdzic ^.^ na s5 bym sobie na wilku/lwie posmigal xD

propo pl'a ostatnio snilo mi sie ze jade na lwie mam taka super nimfe +9 full wybonowana kd +4 i kosze wszystkich w m1 xD

ale mam jedynie parte +9 ;//

pozdrawiam OpenYourEyes

modxp7oj4.jpgPozdro dla wszystkich Modków ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...